Powered By Blogger
căutare personalizată

joi, 13 martie 2008

Top 5 gadgeturi in masina

Visul oricarui barbat este o masina blindata pana in dinti cu felurite gadgeturi.

Caroseria, volanul si cele patru roti nu mai reprezinta de mult o provocare ci dotarile habitaclului. MP3 playere, GPS-uri, cate si mai cate. Va prezentam cinci dintre cele mai interesante gadgeturi care va pot transforma masina in visul prietenilor dumneavoastra. Locul 5: Cate masini stiti care nu au radio, casetofon sau CD-player? Sirius Satellite Radio bate insa de departe oricare alt aparat radio destinat autoturismelor. În primul rand, are presetate circa 130 de canale radio. Este portabil, ceea ce inseamna ca il puteti folosi fara probleme si acasa si la serviciu. Pe langa display-ul color, radioul Sirius are o functie mai rar intalnita. Puteti selecta melodiile voastre preferate, iar in momentul in care unul dintre cele 130 de posturi va rula melodia, aparatul va comuta automat.
Locul 4: Sistemele de alarma si de securitate sunt extrem de importante pentru siguranta dumneavoastra si a masinii dumneavoastra. Sa spunem ca sistemul de securitate Chinavasion nu ar fi cu mult mai sigur decat restul alarmelor auto aflate pe piata, insa are un mare, mare avantaj. Poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Ceea ce inseamna ca veti sti fiecare pas al masinii dumneavoastra. Si fereasca-i sfantu` pe cei care se vor apropia de masina si vor porni alarma. Nu-i vad bine cu auzul.
Locul 3: Într-adevar un gadget inedit si cu siguranta de efect. Eu, daca as avea un asemenea dispozitiv instalat pe masina, as lasa-o deschisa fara sa ma tem. Sistemul functioneaza in felul urmator. Daca cineva incearca sa va fure masina si doar atinge volanul, acesta incepe sa se roteasca dintr-o parte intr-alta cu o viteza ametitoare. Iar daca esti un hot si incerci sa il opresti, iti va rupe cu siguranta mainile. Crud, dar de efect.
Locul 2: SmartPad se numeste urmatorul gadget si isi gaseste utilitatea in orice masina. SmartPad este construit din silicon ceea ce inseamna ca orice ati pune pe ea, aveti siguranta ca nu va aluneca. Foita se lipeste pe bordul masinii si poate fi cel mai sigur spatiu de depozitare din autoturism.
Locul 1: Desi la prima vedere pare ca nu isi gaseste locul printre gadgeturile destinate exclusiv masinilor. Sandwich-markerul conectabil la bricheta masinii va face, cu siguranta furori printre mancaciosii din spatele volanului. În special pentru cei care calatoresc mult cu masina. Am selectat cinci gadgeturi, insa probabil exista mult mai multe. Pe care le vom cauta in continuare.

0 comentarii: